35 sidor!!!



Nu är vi klara med det vi kan göra innan alla granskningar - ett första utkast alltså!!!
Efter att vi brottats med sidnumreringen lyckades vi till sist och hann aldrig kasta datorn genom fönstret..

*drarettdjuptandetagochpustarut*

Long time no see

Det betyder dessvärre att vi faktiskt inte heller har skrivit något på uppsatsen.. =P Nu är vi åter i skolan och ska finslipa det sista i diskussionen inför inlämningen som ska vara i morgon, men som vanligt ska vi vara lite speciella och skicka in den idag. Dagen började med kaffe som krånglade som vanligt för Maria. Det resulterade hur som helst i ett påfyllt studentkort med 200 kr utan att behöva betala något för det. (just nu) Så dagens latte blev gratis igen. =P



marianiac & elinsane

Har du provat tårt-metoden?

Stod det på Delicatos lastbil utanför fiket. Känns inte som den mest träffsäkra metoden om man vill banta eller? =P Eftersom vi inte bantar så kör vi på den!



Mums!



Grattis till Kronprinsessan Viktoria som idag lyckats pressa ut en liten blivande kronprinsessa & till prins Daniel som håller de bästa talen i familjen ;-) (Kungen & Carl-Philip har lite att lära där)

Vi försöker återigen hitta någon form av inspiration och motivation att slutföra diskussionen. Den går väldigt trögt framåt... Sedan hoppas vi också att Elin inte får calici eftersom det går på avdelningen hon jobbar extra på. Lucky!

Grattis till oss båda som har sommarjobben spikade!
  

Fettisdagen

Men vi åt inga semlor eftersom ingen av oss egentligen tycker att det är gott.. =P Däremot var vår latte färdig när vi kom fram, tror att hon hade sett oss genom fönstret när vi kom gående. Tur vi inte skulle ha vanligt kaffe (inte så troligt!) idag då ;-)



En passande bild utanför musik (där fiket är), dock inte från idag =)

Yejj. Vi kämpar vidare med uppsatsen. Håller på med diskussionen, förbättrar resultatet samt skriver klart artikelmatrisen samtidigt. Struktur? No way.

Videoblogg måndag morgon!



Precis när vi öppnat förpackningarna och börjat ta loss de gamla vindrutetorkarna dyker det upp två karlar och erbjuder sin hjälp. Eller rättare sagt bara tar över det hela, vi står där lite lagom 'paffa' och bara 'eeh okej, tack..?' De höll på och trixade en stund plus att den ena hade sönder en grej så de fick ta den gamla, men sen blev det som de skulle och de tog skräpet, gick iväg medan de tyckte att vi skulle sätta in Dagens Ros i NA-tidningen till dem. Hmm kanske inte =P Snällt att få hjälp, även om vi förmodligen hade fixat det om vi bara fått chansen själva!

Det komiska var att när vi sedan stod och fyllde på spolarvätska så kommer det en kvinna och frågar om VI kan hjälpa henne med sin vindrutetorkare och det fixade vi (Maria) galant (who needs a man??) :D

Videoblogg TGIF och något utspårade..







Nej, vi har inte druckit alkohol, man kan ha roligt ändå (i brist på roligheter skapar man egna) =P

Bara jobb å jobb å jobb

Känner oss lite som askungen här med allt slit! De ringer dessutom oss från sjukhuset hela tiden och vill att vi ska jobba nästan varje dag. Endera är det kris på sjukhuset eller så är vi omåttligt populära ;-)


Nåt att tänka på!

Det känns som att hjärnan blev kvar i kudden i morse...

Det försöker vi bota med latte! (Marias var gratis idag, det är najs o vara stammis ;-) )



Trötta och uttråkade ska vi nu sätta igång för idag - wish us good luck!

Dag 31 i fångenskap

Vi har nu hållit på med uppsatsen en månad, dock är den tid som vi använt givetvis inte lika mycket då det är en hel del annat som ska få plats i planeringen.






Tragglat klart med resultatdelen snart eller???

Time for discussion..

Mitt hjärta blåser nästan bort

Idag är det alla hjärtans dag och somliga får ju köpa sina geléhjärtan själva.. Vi har nu bytt studieplats och sitter lite bekvämare i en soffa i Prismahuset än inne på kontoret. Till höger om oss sitter det några ekonomer och till vänster tror vi är jurister eller något sådant.. Alla gillar Prisma!





Happy Valentines Day



Puss på er!!!

Mot Örebro!

Efter en helg i Hälsingland med massa mat, shopping och ungar var det nu dags för oss att åka tillbaka till Örebro!





No hands!

Roadtrip!

Resultatet är inskickat och vi har semester över helgen, var åker man då om inte till metropolen Bollnäs! Vi passade på att föreviga resan lite då och då eftersom det tog sin lilla tid att åka =P






By the way, vi är framme!

Sista rycket

Eller inte riktigt, men vi försöker iaf få till sista biten på resultatet som egentligen ska vara inne i morgon men eftersom vi ska åka lite roadtrip i morgon så måste vi vara klara idag. En artikel kvar som ska bearbetas och passas in i resultatet sedan får det vara bra för den här gången!


Humor på kontoret

Vi sitter och lutar oss framför datorn, ganska nära varandra när Maria plötsligt kläcker ur sig helt random "Elin, om du vill ha tuggummi så finns det i min väska där borta" och Elin gör ett lätt förvånat ljud och skrattar "har jag dålig andedräkt eller?"
Maria - Näe men jag tänkte att jag själv ville ha ett tuggummi och tänkte jag skulle vara artig och bjuda, haha, det där lät ju lagom illa =P

Videoblogg - Woooohooo

Ja vad skriver vi om?

Insåg att vi inte delgett er läsare vad vi faktiskt skriver om! Ämnet är således 'känslor som sjuksköterskan upplever vid vård av barn på sjukhus'. =) Tjusigt värre.

Vid brist på energi och motivation när man behöver en paus i skrivandet kan man roa sig med youtube och speciellt videologgar som denna:




eller som det här:








It's just awesome!





Vi arbetar så det knakar

Skrivkramp är dock en förlegad åkomma som vi inte drabbats av, däremot spänningsvärk i axlar och armbåge kanske... Fyrkantiga ögon sägs ju också vara något man får av för många timmar framför en dataskärm =P




Campusmässan nästa!

Zumba på kontoret!

Elin frös lite så jag föreslog att vi skulle köra lite zumba för att få upp blodcirkulationen och satte igång en passande låt för detta:



Det roligaste var nog de som gick förbi och kollade på oss när vi skuttade runt och dansade zumba!

Long time no see

Dålig har uppdateringen varit under helgen, det beror faktiskt på att vi nästan inte har gjort ett endaste dugg på uppsatsen i helgen. Vi har läst lite i artiklarna ungefär på sin höjd. Ibland behöver man ju få göra lite annat, som jobba eller vara ute på en hästtävling hela jäkla dagen och frysa halvt ihjäl =P

Nu är vi dock back on track och skriver för fullt på referenslistan och resultatdelen. Samt fikar förstås!

 

 

Om man inte vet kan man alltid googla!

 

Är kontexten presenterad?

"Maria, vad menar de med det här nu igen?!" (Frågar för femtioelfte gången)
"Ja, men typ att hela sammanhanget är beskrivet..."
"Ja just ja... Är det så då?"
"Äsch det spelar ingen roll vad du svarar, ingen kommer se detta papper ändå"

Det är viktigt med hygien kom Nightingale på..

FIKA!!!!



Som vanligt är det något fuffens med bilden ;-)

RSS 2.0