Vem sitter i kassan!?

"Jag vet att det ser konstigt ut, men det ÄR rätt!"

Dags för ett nytt videoblogginlägg, vi har besök på kontoret med lite roliga funderingar..



Ojdå, vi glömde ju en sak!



Cheeers!

Snowballing!?

På sidan 141 i Forsberg & Wengström 'Att göra systematiska litteraturstudier' beskrivs en typ av urval som framkallande en skrattattack på kontoret =P



LOOOOSER!

Arbetet fortskrider och vi håller på att justera de små ändringar vi skulle göra efter handledningen vi hade igår. Därefter är det dags att ge sig på resultatet. Dagens roliga var att det vi hittat (om vad för typ av studie vi faktiskt gör) i Nursing Research-boken var superbra och hyllat av Sigrid - score för oss! Tyvärr tog Marie-Louise och Malin åt sig all ära för tipset de fått (från oss) =P


Bara en sak till: Titanic!

Jaså är det så?

Handledning nr 2 idag. Måste säga att det gick riktigt bra, lite små idéer bara på hur vi kan förbättra vårt arbete samt några tips efter att man både läst och lyssna på alla arbeten.



Vi hade även lite åsikter som handledarna måste kolla upp och se om de stämmer eller ej. Det är lite dumt när informationen kommer i olika led. Det viktigaste att komma ihåg är att vi själva har valt att skriva på detta sätt och inte skylla på någon annan, det är ju ändå vi som i slutändan ska stå och försvara arbete på opponeringen.

Slapparlördag.. eller?

Sovmorgon hade vi idag, välförtjänt sådan då vi varit uppe tidigt hela veckan och pluggat! Nu har vi gått igenom övriga i gruppens arbeten och korrekturläst. Ska bli spännande att se på måndag vad handledarna har att säga. Hoppas att de inte kommer en kvart försent denna gång med, störtsköna lärare som liksom glider in utan att ens ursäkta sig, när det är de som bestämt tiderna =P



Vi läser arbeten!

Hindersmässan

Idag tog vi en liten paus från uppsatsen och gjorde ett besök på hindersmässan. Där fanns det knallare som sålde allt från godis till tavlor och gardiner men mest fundersam blev vi över detta:



20 kronor låter lite dyrt för en redan använd kaffemugg i papper från pressbyrån... eller?!

Videoblogg - Äntligen!

Videoblogg - Det snöar!

Vad ska bort?!

Dagens fikasession innehåller ett annorlunda inslag:



Sås till kaffet?

Hysteriskt sammanbrott!

Efter en hel dags tragglande med SKITEN har vi nu roat oss med att ta flummiga bilder och en av dem resulterade i 15 minuters skrattattack tills tårarna sprutade:



Fast egentligen känner vi oss så här:





Videoblogg - På spåret

Videoblogg nr 2

Videoblogg nr 1

Kostymnissar?!

Manuell sökning i biblioteket måndag morgon, alla kläder på och vi känner oss lite som esteter när vi sitter där på golvet medan alla "kostymnissar" (som säkert läser juridik eller ekonomi) tittar lite konstigt på oss!

                         

Grunden är bak!?

Bakgrund. Baken är rund, en rund bak?

Just nu försöker vi börja med att få till vår bakgrund. Vi känner viss ångest och press inför att det ska vara klart på fredag... GAAAAH!!!


Har de stängt av värmen?!


Öde och kallt?!

Fredag eftermiddag vid Örebro universitet. Det är tomt, nästan helt dött i hela prisma men vi har äntligen kommit igång med vårt skrivande. Har gjort massa artikelsökningar med MeSH ord och headings...


Galen?!

Välkommen till vår nya blogg!

C-uppsatsen är här nu och denna galna tid tänkte vi dela med er!

RSS 2.0